Maaltijdservice Scherpenheuvel-Zichem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Scherpenheuvel-Zichem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Scherpenheuvel-Zichem? Middels deze website vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,65 per keer. Aan tafel voor Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Slavink in uienjus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Scherpenheuvel-Zichem krijgt u smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteScherpenheuvel-Zichem
ReactieOok dieetmaaltijden
Postcode3270
Gemiddelde kosten€6,6
Vaak bestelde maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Scherpenheuvel-Zichem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Scherpenheuvel-Zichem. U kunt denken aan landelijke leveranciers als Delhaize en Colruyt. Maar ook lokaal zijn er uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze website kan u de services snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Scherpenheuvel-Zichem? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Scherpenheuvel-Zichem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals griekse yoghurt en brood. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Scherpenheuvel-Zichem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Scherpenheuvel-Zichem? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene soorten maaltijden die aansluiten bij uw situatie en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Scherpenheuvel-Zichem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Scherpenheuvel-Zichem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gestoofde peertjes is er al vanaf €6,15.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Vanille ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Scherpenheuvel-Zichem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Scherpenheuvel-Zichem bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Braadworst in jus en Penne carbonara. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Scherpenheuvel-Zichem. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente