Maaltijdservice Scherpenheuvel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Scherpenheuvel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Scherpenheuvel? Middels deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,75 per maal. Ouderwets genieten van Tomatensoep Met Balletjes of Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Scherpenheuvel krijgt u gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteScherpenheuvel-Zichem
RecensieEenvoudig opwarmen
Postcode3270
Maaltijd prijs€6,98
Meest gekozen maaltijdZuurkoolstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Scherpenheuvel

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Scherpenheuvel. Denk aan interessante bedrijven als Dienstenthuis.be of Okay. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf heeft weer een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kan u daardoor de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Scherpenheuvel? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Scherpenheuvel. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als vers fruit of vuilniszakken. Doorgaans gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Scherpenheuvel vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Scherpenheuvel? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Rundstong Madeirasaus Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Scherpenheuvel-Zichem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Scherpenheuvel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Tortellini gevuld met kaas kunt u al bestellen vanaf €6,05.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bouillon, extra groenten en voor de volledigheid een Vruchtensalade achteraf. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Scherpenheuvel-Zichem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Spagheti carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Scherpenheuvel aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders stunten met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Reepjes kippenvlees in jus en Dieet Vol Au Vent Puree. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Scherpenheuvel. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit