Maaltijdservice Boncelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boncelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Boncelles? Via maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle firma’s die aan huis leveren. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,75. Aanschuiven voor Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool of Stamppot boerenkool met worst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Boncelles hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteSeraing
ReactiePuur en vers uit de pan
Postcode4100
Gemiddelde kosten€6,34
Nummer 1-maaltijdGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Boncelles

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Boncelles. We hebben het over populaire firma’s als HelloFresh en/of Spar. Maar ook lokaal zien we prima instanties en wijkrestaurants. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze tool kan u daardoor de services gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Boncelles? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boncelles. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals ontbijtspek en thee. Gewoonlijk zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Boncelles vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Boncelles? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei leveranciers die matchen met uw situatie en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Seraing. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boncelles voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Stoofpotje rundvlees is beschikbaar vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kippensoep, een extra salade en een toetje als Spekkoek als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Seraing voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boncelles aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden altijd tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 25 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel en Tagliatelle, kip, paddestoelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Boncelles. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit