Maaltijdservice Seraing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Seraing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Seraing? Geholpen door maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,75 per persoon. Ouderwets genieten van Gehaktschijf met appelcompote of Kipfilet mosterdsaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Seraing smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteSeraing
ReactieBen weer zelfstandig
Postcode4100
Gemiddelde kosten€5,14
Maaltijd-topperSucade Hollandaise

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Seraing

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Seraing. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als HelloFresh en Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene initiatieven en wijkrestaurants. Elke partij hanteert z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Seraing? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Seraing. Een redding voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als schouderham of halfvolle vanille yoghurt. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Seraing vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Seraing? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop bezorgmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Witte Pens Met Rodekool En Puree of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Op maaltijdbutler.be treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Seraing. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Seraing voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Champignon omelet kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Vla na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Seraing voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Seraing
 • Centrale postcode: 4100

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Indisch gehaktbrood

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Seraing aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of online. Uw bestelling wordt altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng en Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Seraing. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente