Maaltijdservice Runkelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Runkelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Runkelen? Dankzij www.maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,95 per maal. Genieten van Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes en Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Runkelen krijgt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ErvaringZelf bezorgdag kiezen
Postcode3803
Gemiddelde menuprijs€5,56
Maaltijd-topperMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Runkelen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Runkelen. Neem bijv. landelijke aanbieders als Colruyt en/of Champion. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich tal van instanties en restaurants. Iedere organisatie levert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze website kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Runkelen? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Runkelen. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als volle kwark of appels. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Runkelen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Runkelen? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit flink wat menu’s die matchen met uw situatie en diëten/allergieën. U kunt denken aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Runkelen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Vriesverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is er al voor €3,95.
 • Een daghap aan huis als Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden kan je kopen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Consommé, een extra salade en een toetje als Sundae achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Runkelen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk type thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor thuis worden altijd geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes of Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Runkelen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit