Maaltijdservice Zepperen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zepperen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zepperen? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u snel en simpel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per maal. Genieten van Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Zepperen geniet u van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ReactieVoor ieder wat wils
Postcode3800
Prijs per maaltijd€5,53
Populaire maaltijdGemengde groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Zepperen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Zepperen. Denk dan aan interessante bezorgers als Meal-Story en/of 0. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende leveranciers en slagerijen. Iedere leverancier biedt zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zepperen? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zepperen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men zonder moeite de boodschappen zoals ontbijtspek en cola. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Zepperen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zepperen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene opwarmmaaltijden die rijmen met uw eisen en voedingsadvies. Wat dacht u van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zepperen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gestoofde prei kunt u al bestellen vanaf €6,8.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bamisoep, een gezonde salade en om het compleet te maken French coffee achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zepperen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type bezorgmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. Het eten wordt gewoonlijk geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Lamsvlees in rozemarijnsaus en Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree. Zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zepperen. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit