Maaltijdservice Duras

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Duras voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Duras? D.m.v. www.maaltijdbutler.be treft u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,80 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkenslapje in jus of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Duras geniet u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
Waarom bestellen?Veel variëteit in gerechten
Postcode3803
Prijs per gerecht€5,54
Populaire maaltijdStukjes rundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Duras

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Duras. Neem grote aanbieders als Home Cuisine of HelloFresh. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima leveranciers en restaurants. Elke partij heeft zo een eigen type maaltijd en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Duras? Geen probleem! Meer en meer traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Duras. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt men eenvoudig verse of handige boodschappen als karnemelk of vanille vla. In de regel kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Duras vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Duras? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Sint-Truiden. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Duras voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Poffertjes achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Duras regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor thuis worden standaard aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Duras. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit