Maaltijdservice Sint-Truiden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Truiden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Truiden? Door middel van www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,65. Ouderwets genieten van Nasi kip saté en Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Sint-Truiden ontvangt u verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ErvaringZelf eenvoudig opwarmen
Postcode3800
Maaltijd prijs€4,95
Populaire maaltijdPasta kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Truiden

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Truiden. We hebben het over populaire bedrijven als Ekomenu en Smartmat. Ook in deze plaats zelf zijn er prima aanbieders en slagerijen. Elke organisatie levert een eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u de bedrijven probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Truiden? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Truiden. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u direct praktische of verse producten als volle kwark en hagelslag. Normaal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Truiden vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Truiden? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opties die matchen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat te denken van Tomatensoep Met Balletjes of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Sint-Truiden. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Truiden voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €6,5.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree met persillade, rode bieten kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Dopewtensoep, een extra salade en om het compleet te maken Gortepap na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Kip korma, rijstmix

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Truiden aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice klopt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor senioren worden standaard bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen of Indisch gehaktbrood. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Truiden. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente