Maaltijdservice Baillonville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baillonville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Baillonville? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,55 p.p. Genieten van Groenteburger, prei, aardappelen of Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Baillonville ontvangt u uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
Waarom bestellen?Gezond en betaalbaar
Postcode5377
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,24
Nummer 1-maaltijdHeldere kippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Baillonville

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Baillonville. Bijvoorbeeld grote bedrijven als HelloFresh en 15Gram. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende organisaties en zorginstellingen. Elke leverancier heeft zo een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kan u de bedrijven probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Baillonville? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baillonville. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel leveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt u gelijk de boodschappen zoals volle kwark of falafel burger. Meestal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Baillonville vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Baillonville? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die kloppen met uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Somme-Leuze. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baillonville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €5,95.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, extra groenten en een toetje als Vla als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baillonville bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men dagelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Hiermee zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Baillonville. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit