Maaltijdservice Porcheresse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Porcheresse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Porcheresse? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,25 per maaltijd. Smullen van Kipgyros Rijst en Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Porcheresse krijgt u verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
ReactieAltijd verse ingrediënten
Postcode5370
Prijs per maaltijd€6,19
Maaltijd-topperVerse worst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Porcheresse

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Porcheresse. Denk aan belangrijke leveranciers als Smartmat en Wink. Maar ook in de buurt zien we verschillende instellingen en sociale voorzieningen. Elk bedrijf hanteert een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Porcheresse? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Porcheresse. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u direct belangrijke boodschappen als roomboter of margarine. Niet zelden kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Porcheresse vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Porcheresse? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei seniorenmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Verderop vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Havelange. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Porcheresse voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree bestelt u vanaf €4,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zomerzuurkool met casselerrib en ananas kan je kopen vanaf €6,05.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Flensjes als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Kippensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Porcheresse regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spaghetti met broccoli of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Porcheresse. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit