Maaltijdservice Verlée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Verlée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Verlée? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,30 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Klapstuk met hutspot of Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Verlée geniet u van gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
RecensieBezorging aan huis
Postcode5370
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,2
Meest gekozen maaltijdGekruide krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Verlée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Verlée. Neem grote firma’s als Vlotter en/of Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en speciale eetpunten. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Verlée? Ook dan bent u welkom! Nogal wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Verlée. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt u snel broodnodige boodschappen als biscuits of afbak donker meergranen broodjes. In de regel gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Verlée vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Verlée? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal bezorgmaaltijden die matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Havelange. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Verlée voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie is beschikbaar vanaf €5,55.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Czernina, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurt als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Erwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Verlée aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welke vorm van een maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden standaard tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kippenvlees in kerriesaus of Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Verlée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit