Maaltijdservice Maffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Maffe? Met behulp van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,10 per persoon. Flink uitpakken met Champignon omelet of Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Maffe hebt u toegang tot complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
Waarom bestellen?Altijd in de buurt
Postcode5374
Maaltijd prijs€6,22
Vaak bestelde maaltijdSpagheti carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Maffe

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Maffe. Denk aan veel gekozen services als Foodbag of Intermarché. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene leveranciers en sociale voorzieningen. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Maffe? Geen probleem! Legio traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maffe. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als honing of theekoekjes. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Maffe vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Maffe? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Verderop bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Havelange. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maffe voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de maaltijdservice, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,75.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thenthuk, extra groenten en om het compleet te maken Aardbeien als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Kerriesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maffe regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. Het eten wordt vaak tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Reepjes kippenvlees in jus of Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng. Zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of misschien eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Maffe. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit