Maaltijdservice Bonsin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bonsin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bonsin? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per persoon. Ouderwets genieten van Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm of Spaghetti Carbonara? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Bonsin smult u weer van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
RecensieBetaalbaar en smaakvol
Postcode5377
Gemiddelde prijs€6,25
Meest gekozen maaltijdKip korma, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bonsin

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Bonsin. Denk aan interessante bezorgers als Traiteur Goossens of Traiteur Goossens. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende instanties en zorginstellingen. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bonsin? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bonsin. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men snel de supermarktartikelen als afbak donker meergranen broodjes en pate’s. Dikwijls kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bonsin vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Bonsin? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Somme-Leuze. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bonsin voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is er al voor €5,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is er al voor €5,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst kan je kopen vanaf €5,6.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kerriesoep, extra groenten en een dessert als Baklava als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Aspergesoep

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bonsin regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor thuis worden meestal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 15 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsZomerzuurkool met casselerrib en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bonsin. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit