Maaltijdservice Heure

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heure voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Heure? Dankzij onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,70 p.p. Flink uitpakken met Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen en Oosterse zalm? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Heure krijgt u heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
ErvaringSmakelijk en gezond eten
Postcode5377
Prijs per gerecht€6,26
Maaltijd-topperRaapstelen stamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Heure

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Heure. Denk aan veel gekozen aanbieders als Marley Spoon en Colruyt. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende organisaties en slagerijen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u daarom de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Heure? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heure. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop men snel broodnodige boodschappen als afwasborstel of afbakbroodjes. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Heure vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Heure? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die aansluiten bij uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Somme-Leuze. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heure voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus bestelt u vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,05.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bonensoep, iets te drinken en iets fris zoals Watergruwel om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Pompoensoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heure bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Uw bestelling wordt in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Chili con carne en Kip in roomsaus. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of misschien veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Heure. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit