Maaltijdservice Spa

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spa voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Spa? Aan de hand van deze pagina vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,85 per maal. Smullen van Macaroni, groenten-tomatensaus of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Spa krijgt u heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteSpa
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode4900
Maaltijd prijs€5,86
Geliefde maaltijdGroentesoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Spa

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Spa. Denk dan aan populaire organisaties als Marley Spoon of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima leveranciers en verswinkels. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Spa? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spa. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals zoetwaren en kruidenkaas. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Spa vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Spa? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere leveranciers die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Spa. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spa voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met o.a. het bedrijf, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is beschikbaar vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel bestelt u vanaf €6,1.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Koninginnensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Clafoutis als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Spa voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Spa
 • Postcode: 4900

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Boerenkool, rundergehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Spa regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. Uw bestelling wordt niet zelden thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen of Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree. Op die manier krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Spa. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit