Maaltijdservice Thimister-Clermont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thimister-Clermont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Thimister-Clermont? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,15 per keer. Ouderwets genieten van Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Vegetarische spicy bean burger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, snijbonen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Thimister-Clermont profiteert u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteThimister-Clermont
RecensieIk ben minder afhankelijk
Postcode4890
Maaltijd prijs€5,85
Maaltijd-topperKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Thimister-Clermont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Thimister-Clermont. Bijvoorbeeld veel gekozen leveranciers als Smartmat en Vlotter. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kan u daardoor de services probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Thimister-Clermont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thimister-Clermont. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men gelijk de supermarktartikelen als volle melk en halfvolle vanille yoghurt. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Thimister-Clermont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Thimister-Clermont? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit veel verschillende soorten maaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Gehaktschotel Met Worteltjes? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Thimister-Clermont. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thimister-Clermont voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagne Bolognese kan je kopen vanaf €4,85.
 • Een warme dagschotel als Preiroomsoep wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, een extra salade en voor de volledigheid een Pannenkoekjes als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Thimister-Clermont voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thimister-Clermont aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor senioren worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Thimister-Clermont. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente