Maaltijdservice Spiere-Helkijn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spiere-Helkijn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Spiere-Helkijn? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree en Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Spiere-Helkijn beschikt u over uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteSpiere-Helkijn
RecensieEenvoudig opzeggen
Postcode8587
Prijs per gerecht€5,96
Vaak gekozen maaltijdZalmfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Spiere-Helkijn

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Spiere-Helkijn. Bijvoorbeeld belangrijke services als Delhaize of Vlotter. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima initiatieven en verswinkels. Elke organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kunt u derhalve de bedrijven probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Spiere-Helkijn? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spiere-Helkijn. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt u direct belangrijke boodschappen als magere kwark en afwasborstel. Niet zelden zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Spiere-Helkijn vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Spiere-Helkijn? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel maaltijdservices die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Penne Pesto Kip Wokgroenten of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Via onze vergelijker treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Spiere-Helkijn. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spiere-Helkijn voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,25.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Borsjtsj, iets te drinken en iets fris zoals Gortepap na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Spiere-Helkijn voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Spiere-Helkijn bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies er een. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Paëlla of Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes. Daardoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of juist veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Spiere-Helkijn. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente