Maaltijdservice Kerkhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kerkhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Kerkhove? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be treft u supersnel alle services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,75 p.p. Flink uitpakken met Zalm in roomsaus en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Kerkhove profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAvelgem
ReactieWeinig tot geen zout
Postcode8581
Gemiddelde menuprijs€6,82
Populaire maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Kerkhove

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Kerkhove. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Vlotter of Lidl. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Iedere partij heeft weer een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Kerkhove? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kerkhove. Een uitkomst voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men snel belangrijke boodschappen als jong belegen kaas of halfvolle vanille yoghurt. In de regel gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kerkhove vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kerkhove? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei maaltijdservices die in lijn zijn met uw wensen en eventuele dieet. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Avelgem. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kerkhove voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met zaken als de organisatie, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook kunt u al bestellen vanaf €7,4.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kreeftensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Sundae achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Avelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Kerriesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kerkhove bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsSavooiekool en Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Kerkhove. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit