Maaltijdservice Aywaille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aywaille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Aywaille? D.m.v. deze website doorzoekt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,40 per gerecht. Ouderwets genieten van Naturel-pannenkoek of Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Aywaille ontvangt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteAywaille
ErvaringNaar mijn goesting
Postcode4920
Prijs per gerecht€5,88
Populaire maaltijdTomatensoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aywaille

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Aywaille. U kunt denken aan belangrijke firma’s als Viangro en Delimeal. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante leveranciers en zorginstellingen. Elke service levert een eigen assortiment en voorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Aywaille? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aywaille. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt men snel broodnodige boodschappen als grillworst en filterzakjes. Meestal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Aywaille vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Aywaille? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen en Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Aywaille. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aywaille voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5,9.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Knoedel na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Aywaille voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Risotto, bospaddestoelen

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aywaille regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie en Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of misschien eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Aywaille. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente