Maaltijdservice Chevron

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chevron voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Chevron? Door gebruik te maken van deze website bekijkt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,55. Smullen van Gebonden kerrie-champignonsoep of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Chevron krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteStoumont
Waarom bestellen?Geen vaste verplichtingen
Postcode4987
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,98
Populaire maaltijdZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Chevron

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Chevron. We hebben het over grote firma’s als Vlotter en Vlotter. Maar ook lokaal zijn er verschillende aanbieders en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Chevron? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chevron. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals oploskoffie of paté. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Chevron vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Chevron? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Stoumont. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chevron voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Bami babi pangang is er al vanaf €7,5.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Paprikasoep, iets te drinken en een dessert als Watergruwel om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Stoumont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Spinaziestamppot, braadworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chevron regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden in de regel bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensvlees met appel in saus of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm of veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Chevron. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit