Maaltijdservice Fosse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fosse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Fosse? Met behulp van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per gerecht. Aanschuiven voor Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst of Kalkoenmedaillons in saus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Fosse smult u weer van de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteTrois-Ponts
RecensieVerse ingrediënten
Postcode4980
Gemiddelde prijs€6,95
Meest gekozen maaltijdBami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Fosse

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Fosse. Bijvoorbeeld grote partijen als Meal-Story en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei aanbieders en speciale eetpunten. Elke optie levert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Fosse? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fosse. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop u eenvoudig verse of handige boodschappen als zoetjes of griesmeelpap. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Fosse vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Fosse? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei menu’s die overeenstemmen met uw situatie en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree en Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Aan de hand van deze website vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Trois-Ponts. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fosse voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €3,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Schnitzel mexico schotel is beschikbaar vanaf €6,55.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Budae jjigae, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Banaan ijs om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Trois-Ponts voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fosse aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De bezorgmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Kipfilet in saus en Spaghetti Bolognese, kaas. Hiermee kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Fosse. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit