Maaltijdservice Bevercé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bevercé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bevercé? Met behulp van deze pagina vindt u gemakkelijk alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,05 p.p. Ouderwets genieten van Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes of Lamsvlees in saus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Bevercé geniet u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteMalmedy
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode4960
Gemiddelde menuprijs€6,93
Maaltijd-topperKabeljauw in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bevercé

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Bevercé. We hebben het over landelijke firma’s als Home Cuisine en Delhaize. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bevercé? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bevercé. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop u moeiteloos belangrijke boodschappen als vlokken of afbak broodmandje. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bevercé vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bevercé? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende soorten maaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Malmedy. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bevercé voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €6,5.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tomatensoep is beschikbaar vanaf €7,1.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een stukje fruit en om het compleet te maken French coffee als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Malmedy voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Aardappelpartjes rozemarijn

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bevercé aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. Het eten wordt steeds vaker bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Gebakken rijst en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bevercé. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit