Maaltijdservice Basse-Bodeux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Basse-Bodeux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Basse-Bodeux? Aan de hand van deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,25. Ouderwets genieten van Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Basse-Bodeux smult u weer van complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteTrois-Ponts
ReactieWekelijkse bestellijst
Postcode4983
Gemiddelde prijs€6,97
Meest gekozen maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Basse-Bodeux

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Basse-Bodeux. Denk dan aan interessante aanbieders als Yumbel en/of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene organisaties en zorginstellingen. Iedere optie heeft zo een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daarom de aanbieders rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Basse-Bodeux? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Basse-Bodeux. Een redding voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals cola of brood. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Basse-Bodeux vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Basse-Bodeux? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele maaltijdservices die aansluiten bij uw omstandigheden voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Kippenbout Perziken Puree of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Trois-Ponts. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Basse-Bodeux voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Witlofschotel met ham en kaas bestelt u vanaf €5,7.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vermicellisoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Trois-Ponts voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Stamppot spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Basse-Bodeux bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Spinazie schotel met gehaktbal of Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Basse-Bodeux. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit