Maaltijdservice La Gleize

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Gleize voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in La Gleize? Aan de hand van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,50 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen of Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in La Gleize smult u weer van complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteStoumont
Waarom bestellen?Geen abonnement
Postcode4987
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,99
Vaak gekozen maaltijdCouscous met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in La Gleize

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van La Gleize. We hebben het over erkende services als Colruyt en Delimeal. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene organisaties en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in La Gleize? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Gleize. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men snel praktische of verse producten als halfvolle yoghurt en rauwe ham. Doorgaans zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in La Gleize vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in La Gleize? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse maaltijdservices die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Aan de hand van deze website treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Stoumont. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Gleize voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen bestelt u vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €5,55.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Knoflooksoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Irish coffee na. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Stoumont voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Gleize aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Let met name op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden standaard bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Ajam pangang, nasi goreng en Gebakken kibbeling. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen La Gleize. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit