Maaltijdservice La Reid

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Reid voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in La Reid? Door middel van onze vergelijker treft u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per persoon. Genieten van Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in La Reid hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteTheux
Waarom bestellen?Eenvoudig opwarmen
Postcode4910
Maaltijd prijs€6,83
Vaak bestelde maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in La Reid

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in La Reid. U kunt denken aan erkende bezorgers als Foodbag en Lidl. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u dus de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in La Reid? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Reid. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u probleemloos de boodschappen zoals leverpastei en slagroom. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in La Reid vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in La Reid? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende opties die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat te denken van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Theux. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Reid voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie kan je kopen vanaf €6,3.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rozenbottelsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Hemelse modder om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Theux voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Theux
 • Centrale postcode: 4910

Top-5 bereide maaltijden

 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Gepaneerde varkensschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Reid regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men supersnel opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. Het eten wordt dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Aardappelpannenkoeken. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen La Reid. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit