Maaltijdservice Clermont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Clermont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Clermont? Via deze website ontdekt u moeiteloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,25 per keer. Aanschuiven voor Omelet in saus en Slavink in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Clermont beschikt u over complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteThimister-Clermont
ReactieSmakelijk en gezond eten
Postcode4890
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,81
Maaltijd-topperGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Clermont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Clermont. Neem landelijke aanbieders als Ekomenu of Smartmat. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante instellingen en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder heeft zo een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Clermont? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Clermont. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals gekookte achterham of biscuits. Meestal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Clermont vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Clermont? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop type aanbieders die voldoen aan uw wensenlijstje en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree en Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Thimister-Clermont. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met verse producten en weinig zout testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Clermont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van zaken als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is er al voor €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree bestelt u vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Varkenshaas boontjes schotel wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Haagse bluf als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Thimister-Clermont voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Andijviestamppot, speklapje

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Clermont aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men probleemloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt meestal bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip korma, rijstmix of Dieet Kippenworst Spinazie Puree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of juist koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Clermont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit