Maaltijdservice Polleur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Polleur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Polleur? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,75 p.p. Flink uitpakken met Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes of Groenteburger, prei, aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Polleur krijgt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteTheux
BeoordelingOok vegatarisch en vis
Postcode4910
Gemiddelde menuprijs€6,84
Maaltijd-topperGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Polleur

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Polleur. Neem bijv. interessante services als Foodbag en Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Elke optie hanteert z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bedrijven probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Polleur? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Polleur. Perfect voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men probleemloos de boodschappen zoals achterham of havermout. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Polleur vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Polleur? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene mogelijkheden die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Theux. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Polleur voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Bloemkool met runderlap en aardappelen bestelt u vanaf €6,85.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Appeltaart om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Theux voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Theux
 • Centrale postcode: 4910

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Procureurlapje met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Polleur aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men elke dag nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Polleur. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit