Maaltijdservice Biercée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Biercée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Biercée? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,75 per gerecht. Smullen van Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Biercée geniet u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteThuin
Waarom bestellen?Altijd in de buurt
Postcode6533
Gemiddelde prijs€5,12
Maaltijd-topperAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Biercée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Biercée. Denk aan grote bezorgers als Yumbel en 0. Maar ook op regionaal niveau zien we verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Elke optie biedt z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kan u de bedrijven eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Biercée? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Biercée. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop u zonder moeite praktische of verse producten als zuivelproducten of halfvolle melk. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Biercée vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Biercée? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden vele soorten maaltijden die kloppen met uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Thuin. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Biercée voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet in botersaus wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ossenstaartsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Thuin voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Biercée bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type seniorenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden standaard geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kip in roomsaus of Rundergehaktbal met jus en hutspot. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of misschien veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Biercée. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit