Maaltijdservice Leers-Et-Fosteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leers-Et-Fosteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Leers-Et-Fosteau? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,10 per persoon. Flink uitpakken met Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Nasi kip saté? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Leers-Et-Fosteau smult u weer van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteThuin
RecensieAltijd verse ingrediënten
Postcode6530
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,09
Nummer 1-maaltijdRunderbouillon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Leers-Et-Fosteau

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Leers-Et-Fosteau. Neem bijv. populaire aanbieders als Meal-Story of Carrefour. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene organisaties en restaurants. Elke optie onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Leers-Et-Fosteau? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leers-Et-Fosteau. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop men snel belangrijke boodschappen als halvarine en appelstroom. Veelal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Leers-Et-Fosteau vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Leers-Et-Fosteau? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei opties die in lijn zijn met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Thuin. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leers-Et-Fosteau voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt af van factoren als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Champignonroomsoep kan je kopen vanaf €5,25.
 • Een daghap aan huis als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Hangop na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Thuin voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Procureurlapje met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leers-Et-Fosteau regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor thuismaaltijd past bij uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men dagelijks opnieuw bestellen. Meestal kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst van zo’n 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng of Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of wellicht veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Leers-Et-Fosteau. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit