Maaltijdservice Houwaart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houwaart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Houwaart? Met behulp van deze pagina doorzoekt u probleemloos alle services in uw regio! Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,75 per persoon. Smullen van Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel of Aardappelgratin? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Houwaart beschikt u over verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTielt-Winge
BeoordelingSimpel bestellen
Postcode3390
Prijs per maaltijd€5,31
Nummer 1-maaltijdAndijvie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Houwaart

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Houwaart. Neem landelijke partijen als Smartmat en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Elke leverancier levert een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Houwaart? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houwaart. Perfect voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men snel verse of handige boodschappen als jam en appelsap. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Houwaart vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Houwaart? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze leveranciers die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Verderop ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Tielt-Winge. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houwaart voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kan je kopen vanaf €7,1.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Tiramisu om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tielt-Winge voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkensvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houwaart bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt vaak bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Koolvisfilet in mosterdsaus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Houwaart. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit