Maaltijdservice Sint-Joris-Winge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Joris-Winge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Joris-Winge? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,90 per gerecht. Ouderwets genieten van Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Sint-Joris-Winge beschikt u over vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTielt-Winge
ReactieGemakkelijk contact
Postcode3390
Prijs per maaltijd€5,32
Geliefde maaltijdGebakken aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sint-Joris-Winge

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Joris-Winge. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Foodbag of Carrefour. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich allerlei partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Joris-Winge? Dat is niet erg! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Nadien wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Joris-Winge. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als havermoutpap of afbak pistolet meergranen. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Joris-Winge vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Joris-Winge? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele maaltijdservices die matchen met uw situatie voedingspatroon. Wat te denken van Bloemkoolsoep of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Tielt-Winge. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Joris-Winge voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van elementen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree bestelt u vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kunt u al bestellen vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Fasolada, iets te drinken en voor de volledigheid een Bitterkoekjes mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tielt-Winge voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Venkelsoep met dille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Joris-Winge bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk type seniorenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Nasi goreng en Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Joris-Winge. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit