Maaltijdservice Tielt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tielt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tielt? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle services in uw regio! Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,50 per maaltijd. Ouderwets genieten van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot en Varkensfilet in jus? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Tielt beschikt u over uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTielt-Winge
ReactiePersoonlijke service
Postcode3390
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,33
Populaire maaltijdBoerengehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Tielt

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Tielt. Denk aan interessante bezorgers als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verschillende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder levert een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze vergelijker kan u daarom de services probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Tielt? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tielt. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als dranken of snoep. In algemene zin gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Tielt vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Tielt? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei soorten maaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Neem nu Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Spaghetti Bolognese Kaas? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tielt-Winge. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tielt voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €3,75.
 • Een warme dagschotel als Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni kunt u al bestellen vanaf €7,15.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Thenthuk, een stukje fruit en voor de volledigheid een Aardbeien na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tielt-Winge voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Verse rauwkostsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tielt regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden vaak geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. en Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Tielt. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit