Maaltijdservice Fraiture

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fraiture voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Fraiture? Via de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,30 per persoon. Genieten van Andijviestamppot, vegetarische balletjes of Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Fraiture ontvangt u complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteTinlot
ReactiePuur en vers uit de pan
Postcode4557
Prijs per maaltijd€5,79
Vaak gekozen maaltijdWisselmenu Asperge Brabanconne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fraiture

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Fraiture. Neem interessante partijen als Meal-Story en 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima instanties en restaurants. Elke service onderscheidt zich door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kunt u derhalve de services rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Fraiture? Er kan meer dan u denkt! Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fraiture. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als afbak kaas mais broodjes en huishoudelijke artikelen. Niet zelden kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Fraiture vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Fraiture? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel menu’s die matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Tinlot. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fraiture voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Spaghetti Carbonara wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Naturel-pannenkoek is er al vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Dopewtensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Tiramisu om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tinlot voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fraiture regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Hutspot, rundvlees en Boe­ren­kool­stoof met ei. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Fraiture. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit