Maaltijdservice Yernée-Fraineux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Yernée-Fraineux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Yernée-Fraineux? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per keer. Aan tafel voor Hamlapje in jus of Bami babi pangang? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Yernée-Fraineux ontvangt u gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteNandrin
RecensieVeel keuze in regio
Postcode4550
Prijs per gerecht€5,77
Maaltijd-topperVegetarische lasagna, spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Yernée-Fraineux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Yernée-Fraineux. Neem bijv. veel gekozen leveranciers als 15Gram en/of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke partij heeft zo een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kunt u dus de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Yernée-Fraineux? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Yernée-Fraineux. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u moeiteloos broodnodige boodschappen als rauwe ham en falafel burger. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Yernée-Fraineux vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Yernée-Fraineux? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Nandrin. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Yernée-Fraineux voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst kan je kopen vanaf €6,35.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Witte tomatensoep, extra groenten en een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Nandrin voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Pannenkoeken met spek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Yernée-Fraineux aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Hamburger Viergroentenstamppot en Hutspot, gesneden rundvlees. Daardoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Yernée-Fraineux. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit