Maaltijdservice Soheit-Tinlot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soheit-Tinlot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Soheit-Tinlot? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,00 per maal. Flink uitpakken met Pasta/tonijnschotel of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Soheit-Tinlot krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteTinlot
ErvaringHoud me fit en vitaal
Postcode4557
Prijs per gerecht€5,82
Vaak bestelde maaltijdRunderhachee, stamppot hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Soheit-Tinlot

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Soheit-Tinlot. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Delhaize of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij interessante partijen en zorginstellingen. Iedere aanbieder heeft zo zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze vergelijker kunt u de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Soheit-Tinlot? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soheit-Tinlot. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als koffie of koffiecreamer. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Soheit-Tinlot vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Soheit-Tinlot? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tinlot. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soheit-Tinlot voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree bestelt u vanaf €5,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bami, quorn, satésaus kunt u al bestellen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, een gezonde salade en iets fris zoals Irish Coffee mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Tinlot voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Tinlot
 • Postcodegebied: 4557

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gepaneerde kipstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soheit-Tinlot regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en selecteer er een. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden veelal geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen of Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen. Zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Soheit-Tinlot. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit