Maaltijdservice Ramelot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ramelot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ramelot? Geholpen door deze website doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,70 per persoon. Aanschuiven voor Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst of Andijvie a la creme? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Ramelot ontvangt u voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteTinlot
ReactieSmaakvol en gezond
Postcode4557
Prijs per gerecht€5,8
Vaak gekozen maaltijdAsperge beenhamschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ramelot

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Ramelot. U kunt denken aan interessante services als Smartmat en/of Dienstenthuis.be. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van initiatieven en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft weer een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kan u daardoor de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ramelot? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ramelot. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u probleemloos praktische of verse producten als snoeptomaatjes of kruidenkaas. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ramelot vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ramelot? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere maaltijdservices die rijmen met uw eisen en eetpatroon. Neem nu Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Tinlot. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ramelot voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti bestelt u vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi is beschikbaar vanaf €5,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Fasolada, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Banana split na. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tinlot voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Witlofschotel met ham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ramelot bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden worden meestal bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsVarkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst of Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ramelot. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit