Maaltijdservice Blandain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blandain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Blandain? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Nasi babi ketjap? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Blandain ontvangt u complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode7522
Gemiddelde prijs€6,7
Maaltijd-topperWitlofschotel met ham en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
mealhero Koelvers
Vriesvers
Actie: €30 korting
BEKIJK PROEFPAKKET

Warme maaltijden aan huis in Blandain

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Blandain. Neem populaire aanbieders als Colruyt of 0. Maar ook lokaal zijn er prima partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Blandain? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blandain. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men direct praktische of verse producten als runderrookvlees of cola. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Blandain vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Blandain? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit velerlei opties die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat te denken van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Onderstaand bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Tournai. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€5,99 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blandain voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al voor €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipgyros Rijst wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een daghap aan huis als Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Aspergesoep, iets te drinken en om het compleet te maken Spekkoek als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Blandain regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsBoeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel en Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Blandain. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit