Maaltijdservice Chercq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chercq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Chercq? Via onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per maaltijd. Flink uitpakken met Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème of Javaanse kip met five-spices, kruidenrijst met doperwten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Chercq ontvangt u ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieOok vegatarisch en vis
Postcode7521
Gemiddelde kosten€6,69
Nummer 1-maaltijdKip kerrie ananas met risotto

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
mealhero Koelvers
Vriesvers
Actie: €30 korting
BEKIJK PROEFPAKKET

Warme maaltijden aan huis in Chercq

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Chercq. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Vlotter of Spar. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei partijen en speciale eetpunten. Elke organisatie wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze website kan u de organisaties op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Chercq? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chercq. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers beschikken over een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als vanillevla en margarine. Niet zelden kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Chercq vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Chercq? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Spaghetti Carbonara? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Tournai. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€5,99 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chercq voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree kan je kopen vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook is er al vanaf €7,05.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Banaan ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Kip tandoori

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Chercq aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd past bij uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Chercq. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit