Maaltijdservice Willemeau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Willemeau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Willemeau? Dankzij maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,10 per gerecht. Aanschuiven voor Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Willemeau geniet u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieSmakelijk en gezond eten
Postcode7506
Gemiddelde menuprijs€6,66
Vaak gekozen maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Willemeau

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Willemeau. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Colruyt en/of Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende instanties en wijkrestaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Willemeau? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Willemeau. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt u eenvoudig de supermarktartikelen als afbak broodmandje en jonge kaas. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Willemeau vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Willemeau? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die aansluiten bij uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Tournai. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Willemeau voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een warme dagschotel als Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Roomsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Rijstebrij om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Beef Squats

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Willemeau bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Tomatensoep met balletjes en Knoflookgarnalen. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Willemeau. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit