Maaltijdservice Templeuve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Templeuve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Templeuve? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,80 p.p. Aanschuiven voor Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Templeuve hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieEenvoudig opwarmen
Postcode7520
Prijs per maaltijd€6,68
Populaire maaltijdTortellini met gehakt en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
mealhero Koelvers
Vriesvers
Actie: €30 korting
BEKIJK PROEFPAKKET

Warme maaltijden aan huis in Templeuve

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Templeuve. Neem bijv. belangrijke bedrijven als Foodbag of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor prima instellingen en zorginstellingen. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Templeuve? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Templeuve. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men snel de boodschappen zoals appelsap of desem bol grof. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Templeuve vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Templeuve? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die passen bij uw uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Tournai. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€5,99 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Templeuve voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de maaltijdservice, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt bestelt u vanaf €3,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Babi ketjap. Karee djawa. Witte rijst kunt u al bestellen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Sundae achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Thaise curry

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Templeuve aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Spareribs, gebakken wedges, broccoli. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Templeuve. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit