Maaltijdservice Froyennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Froyennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Froyennes? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,55 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebonden rundvleessoep of Pannenkoekenschotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Froyennes krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
BeoordelingGezond en betaalbaar
Postcode7503
Prijs per gerecht€6,64
Vaak bestelde maaltijdCouscous, kip, mergueze worst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Froyennes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Froyennes. Denk dan aan erkende aanbieders als Delimeal en Carrefour. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene organisaties en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft zo een heel eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de bedrijven overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Froyennes? Dat is niet erg! Legio traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Froyennes. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals krentenbrood of falafel burger. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Froyennes vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Froyennes? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei maaltijdservices die rijmen met uw eisen en voedingsadvies. Denk maar aan Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Spaghetti Bolognese Kaas? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Tournai. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Froyennes voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is er al voor €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Macaronischotel kan je kopen vanaf €7,35.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Budae jjigae, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Clafoutis om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Wokgroenten

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Froyennes aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Stamppot boerenkool en Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Froyennes. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit