Maaltijdservice Ere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ere? Door gebruik te maken van deze website vindt u eenvoudig alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,45 per gerecht. Aanschuiven voor Procureur lapje met prei a la crème en aardappel en Bloemkoolsoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Ere hebt u toegang tot verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieBezorging aan huis
Postcode7500
Prijs per gerecht€6,6
Maaltijd-topperChampignonsoep met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ere

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Ere. Bijvoorbeeld populaire services als Marley Spoon en 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor prima aanbieders en verswinkels. Elke service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ere? Dat is niet erg! Best veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ere. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men probleemloos belangrijke boodschappen als koffiekoeken en halfvolle vanille yoghurt. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ere vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ere? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Tournai. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ere voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een warme dagschotel als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,4.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Thukpa, iets te drinken en voor de volledigheid een French coffee als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Runderlapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ere aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie of Groentesoep. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ere. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit