Maaltijdservice Wasmuel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wasmuel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wasmuel? Geholpen door deze website doorzoekt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per maaltijd. Flink uitpakken met Groentesoep met balletjes en Wisselmenu Aspergesoep met zalm? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Wasmuel beschikt u over complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuaregnon
Waarom bestellen?Altijd verse ingrediënten
Postcode7390
Gemiddelde kosten€6,59
Vaak gekozen maaltijdRode kool met gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Wasmuel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Wasmuel. Neem grote organisaties als HelloFresh en 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en slagerijen. Iedere organisatie heeft weer z’n eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van deze website kan u de aanbieders snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wasmuel? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wasmuel. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men probleemloos praktische of verse producten als toiletpapier en sinas. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Wasmuel vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Wasmuel? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Onderstaand vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Quaregnon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wasmuel voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara is er al vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel vindt u vaak al vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen bestelt u vanaf €6,95.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Okrosjka, iets te drinken en een dessert als French coffee achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Quaregnon voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wasmuel regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de tablet. De thuismaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Thaise curry en Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of wellicht veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Wasmuel. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit