Maaltijdservice Roisin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roisin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Roisin? Via deze website treft u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,50 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gekarameliseerde witlof en Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Roisin geniet u van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
RecensieOverheerlijke en gezond
Postcode7387
Maaltijd prijs€6,58
Meest gekozen maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Roisin

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Roisin. U kunt denken aan landelijke aanbieders als Ekomenu en/of Viangro. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van initiatieven en restaurants. Elke aanbieder levert z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kunt u de bezorgers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Roisin? Dat is niet erg! Best veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roisin. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals sinaasappels en halfvolle melk. Meestal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Roisin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Roisin? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei leveranciers die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. U kunt denken aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Honnelles. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roisin voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Champignonroomsoep kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een daghap aan huis als Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, iets te drinken en een toetje als Aardbeien als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roisin regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire leveranciers en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kip kerrie ananas met risotto of Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème. Zodoende krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Roisin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit