Maaltijdservice Montignies-Sur-Roc

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montignies-Sur-Roc voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Montignies-Sur-Roc? Door middel van maaltijdbutler.be treft u supersnel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,55 per maaltijd. Flink uitpakken met Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen en Broccolisoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Montignies-Sur-Roc geniet u van ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
ErvaringVers uit de keuken
Postcode7387
Gemiddelde prijs€6,56
Geliefde maaltijdGehakt, prei, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Montignies-Sur-Roc

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Montignies-Sur-Roc. We hebben het over grote partijen als Marley Spoon of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie hanteert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Montignies-Sur-Roc? Er is gelukkig een alternatief. Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montignies-Sur-Roc. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als karnemelk en desem bol grof. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Montignies-Sur-Roc vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Montignies-Sur-Roc? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze bezorgmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Macaroni Ham Kaassaus of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Honnelles. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montignies-Sur-Roc voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes bestelt u vanaf €5,4.
 • Een daghap aan huis als Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie is er al vanaf €6,4.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Yoghurtijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Pompoensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montignies-Sur-Roc bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men wekelijks opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt in algemene zin geleverd door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip, sperziebonen, aardappelpuree en Bami babi ketjap. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Montignies-Sur-Roc. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit