Maaltijdservice Melles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Melles? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u probleemloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,75 per maaltijd. Smullen van Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook en Tortellini met gehakt en kaas? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Melles ontvangt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieGeen vaste verplichtingen
Postcode7540
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,83
Vaak bestelde maaltijdKip, worteltjes, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Melles

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Melles. Neem bijv. erkende partijen als Dienstenthuis.be of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor interessante aanbieders en slagerijen. Iedere service onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en voorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kunt u de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Melles? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melles. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop u probleemloos de boodschappen zoals groenteburger en kaas. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Melles vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Melles? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat mogelijkheden die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten en Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Tournai. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melles voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kan je kopen vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Champignonsoep bestelt u vanaf €6,35.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Bitterkoekjes mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Doperwtensoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melles bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u elke dag opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGehakt in kappertjessaus of Raapstelen stamppot. Hiermee zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Melles. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit