Maaltijdservice Kain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Kain? Via deze pagina ontdekt u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,75 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kruudmoes met gortepap of Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Kain ontvangt u vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
Waarom bestellen?Wekelijkse bestellijst
Postcode7540
Gemiddelde kosten€6,82
Populaire maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Kain. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Marley Spoon en/of Wink. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante aanbieders en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een heel eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze pagina kan u daarom de firma’s snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Kain? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kain. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men eenvoudig broodnodige boodschappen als chocoladevla of zakdoekjes. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Kain vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kain? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Neem nu Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree en Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tournai. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kain voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Spagheti carbonara is er al vanaf €6,85.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Paprikasoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Brownie om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Rundergoulash

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kain aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat per telefoon, via een menulijst, of via internet. De gerechten worden altijd aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsGebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Gestoofde lamsschouder. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Kain. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit