Maaltijdservice Vezon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vezon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vezon? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pittige sperzieboontjes of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Vezon krijgt u voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ErvaringEenvoudig bestellen
Postcode7538
Gemiddelde prijs€6,81
Geliefde maaltijdViergroentenstamppot, gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vezon

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Vezon. Denk aan landelijke partijen als Marley Spoon of 0. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van initiatieven en wijkrestaurants. Iedere leverancier levert een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vezon? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vezon. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als leverkaas of margarine. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Vezon vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Vezon? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Aan de hand van deze website treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Tournai. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vezon voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Pindasoep, een extra salade en een dessert als Yoghurt als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Gehakt in jus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vezon aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Hollandse hachee en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vezon. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit