Maaltijdservice Orcq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Orcq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Orcq? Via maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,95. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Jumping Jack Salmon of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Orcq smult u weer van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieAltijd in de buurt
Postcode7501
Gemiddelde menuprijs€6,62
Geliefde maaltijdLinzensoep met bleekselderij

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Orcq

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Orcq. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Dienstenthuis.be en/of Carrefour. Ook binnen de gemeente zien we verschillende instellingen en verswinkels. Elke partij biedt een eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kan u de leveranciers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Orcq? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Orcq. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop u snel belangrijke boodschappen als desem bol spelt of honing. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Orcq vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Orcq? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop soorten maaltijden die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Hutsepot Met Rookworst En Spek of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Via onze vergelijker treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Tournai. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Orcq voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes kan je kopen vanaf €6,9.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Bouillon, een extra salade en een dessert als Vanille ijs als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Witte rijst

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Orcq bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De gerechten worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kip kerrie ananas schotel en Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Orcq. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit