Maaltijdservice Esplechin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Esplechin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Esplechin? Aan de hand van onze vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,30 per maaltijd. Aan tafel voor Eieromelet in kaassaus en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Esplechin krijgt u complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieGezond en heel erg lekker
Postcode7502
Gemiddelde prijs€6,63
Nummer 1-maaltijdSpaghetti, tonijn, kappertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Esplechin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Esplechin. Neem populaire firma’s als Smartmat of Okay. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante partijen en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Esplechin? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Esplechin. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u probleemloos de boodschappen zoals volle kwark of sinas. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Esplechin vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Esplechin? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel menu’s die aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Tournai. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Esplechin voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Vriesverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten kunt u al bestellen vanaf €7,35.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Seolleongtang, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Groentesoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Esplechin regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt vaak bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundergehakt, witlof, aardappelpuree en Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Esplechin. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit